Aardstralen

Aardstralen en wateraders het zijn negatieve stralingen. Een waterader is een ondergrondse stroom die in rechte of grillige banen onder de aardoppervlakte stroomt. Door de stroming die langst de aardkorst schuurt ontstaat er negatieve straling naar het aardoppervlak. Ondergronds kan ook stilstaand water voorkomen zoals ondergrondse meertjes.
Als dit het geval is dan is er bijna geen gevaar voor de gezondheid, of de plek waar men werkt of slaapt.
Echter wanneer deze wateraders stromen geven ze een radioactieve straling door die vrijkomt uit de breuklijnen van de aardkorst. (Aardstralen) in samenloop met wateraders vormen vaak de beruchte kanker zone.
De wateraders lopen op verschillende dieptes over elkaar en dan komt er veel straling uit de grond op de plaats waar kruisingen voorkomen. Ligt nu z`n waterader en curry lijn op een kruising van  je slaapplaats of werkplaats dan zal dat een negatieve uitwerking hebben op je gestel.
Ook draaikolken /wellen komen voor en die verergeren het nog meer.

Curry lijnen
Het is belangrijk om met name de Curry lijnen en aardstralen te traceren voor dat je een huis gaat bouwen, Deze lijnen kunnen een dusdanige belasting geven zodat er chronische klachten kunnen ontstaan. Met name een kruising van curry lijnen en aardstralen in een slaapkamer levert veel problemen op. De meeste klachten komen dan ook voor op deze plaatsen waar ze elkaar raken. Op die plaatsen is de frequentie vaak erg hoog en belastend. Hartman lijnen zijn een ander soort aardstralen. Deze zijn minder agressief maar versterken zich in combinatie met water en Curry lijnen.

Leylijnen

Leylijnen zijn energie banen van de aarde en zijn verspreid over de hele wereld. Waar de Leylijnen samen komen zijn de plaatsen extra krachtig, deze plekken worden Leycentra`s of krachtplaatsen genoemd. Vaak worden hier dan ook kerken, piramides of tempels op gebouwd. Ook de Maya tempels in Yucatan, de piramides van Gizeh zijn op deze Leylijnen gebouwd. Ze kunnen zelfs in u eigen woonplaats aanwezig zijn .